Imbunatatiti-va nivelul de energie si performanta cu Fiit Activ Formula

Imbunatatiti-va nivelul de energie si performanta cu Fiit Activ Formula

Sunteti obosit, epuizat si incapabil sa tineti pasul cu programul incarcat? Depindeti de cafea pentru a trece prin zi, dar totusi va confruntati cu niveluri scazute de energie? Fiit Activ Formula este aici sa va ajute!

Sportivi si tineri
Acest supliment natural este conceput sa va ofere impulsul de energie de care aveti nevoie pentru a face fata antrenamentelor, listei de sarcini si pentru a trai o viata activa. Cu o combinatie de flavonoide, vitamina B3 si cofeina, Fiit Activ Formula este alegerea perfecta pentru oricine doreste sa-si mareasca energia si performanta.

Fiit Activ Formula nu este doar pentru atleti sau persoane care se concentreaza pe performanta. Este de asemenea o alegere excelenta pentru oricine doreste sa-si imbunatateasca sanatatea si starea de bine. Indiferent daca incercati sa slabiti, sa reduceti oboseala sau pur si simplu doriti sa va simtiti mai energic, Fiit Activ Formula va acopera nevoile.

50+
Fiit Activ Formula nu este doar pentru tineri si persoane active. Este de asemenea o alegere excelenta pentru persoanele trecute de 50 de ani care doresc sa-si mentina nivelul de energie si performanta.

Cu inaintarea in varsta, nivelul de energie poate scadea din cauza schimbarilor hormonale si a altor factori. Fiit Activ Formula poate ajuta la mentinerea nivelurilor de energie ridicate prin intermediul compozitiei sale unice, care include flavonoide, vitamina B3 si cofeina.

Flavonoidele sunt compusi naturali care se gasesc in fructe, legume si plante medicinale. Au fost dovedite ca au proprietati antioxidant si antiinflamatorii, care pot ajuta la imbunatatirea sanatatii inimii si la prevenirea bolilor cronice.

Vitamina B3, de asemenea cunoscuta sub numele de niacina, joaca un rol important in metabolismul energetic al organismului. Poate ajuta la mentinerea nivelurilor de energie ridicate si la imbunatatirea starii de spirit.

Cofeina este un stimulent popular care poate ajuta la mentinerea nivelurilor de energie ridicate. Fiit Activ Formula contine o cantitate moderata de cofeina, care poate oferi un impuls de energie fara a provoca efecte adverse neplacute.

Toate aceste ingrediente lucreaza impreuna pentru a oferi un impuls de energie si performanta pentru persoanele trecute de 50 de ani. Asadar, daca doriti sa va simtiti energic pe tot parcursul zilei, Fiit Activ Formula poate fi alegerea potrivita pentru dumneavoastra.

Alte Beneficii:

Colesterol

Fiit Activ Formula nu numai ca poate ajuta la mentinerea nivelurilor de energie ridicate, dar poate avea si alte beneficii pentru sanatate. Unul dintre acestea poate fi imbunatatirea nivelurilor de colesterol.

Colesterolul este o substanta grasa care se gaseste in sange si este necesara pentru functionarea normala a organismului. Dar, daca nivelurile de colesterol sunt prea ridicate, poate creste riscul de aparitie a bolilor cardiovasculare.

Fiit Activ Formula poate ajuta la mentinerea nivelurilor de colesterol in limite normale datorita ingredientelor sale active. Extractul de ceai verde, de exemplu, poate avea efecte benefice asupra nivelurilor de colesterol prin intermediul proprietatilor sale antioxidant. De asemenea, extractul de seminte de struguri poate ajuta la mentinerea nivelurilor de colesterol in limite normale datorita continutului sau de polifenoli.Asadar, daca doriti sa va mentineti nivelurile de colesterol in limite normale, Fiit Activ Formula poate fi o alegere excelenta.

Slabit

Unul dintre beneficiile Fiit Activ Formula poate fi ajutorul oferit in procesul de slabire. Acest lucru a fost confirmat de doua studii clinice realizate pe grupuri de subiecti.

Un studiu pilot efectuat la Spitalul American din Paris, Franta, pe 17 subiecti cu o durata de 12 saptamani si un altul pivotal efectuat la UCAM Murcia din Madrid, Spania, pe 72 de subiecti cu o durata 16 saptamani. Ambele studii au aratat ca administrarea Fiit-ns (compus activ din Fiit Activ Formula) a condus la o optimizare semnificativa a markerilor metabolici.

Dupa suplimentare, subiectii au fost mai predispusi sa efectueze activitate fizica, masurata printr-un scor mai mare cu Chestionarul international de activitate fizica (IPAO). In plus, inflamația de grad scazut a scazut semnificativ, iar starea oxidativa s-a imbunatatit. De asemenea, s-a observat o crestere a SOD endogene (enzime antioxidante endogene produse de organismul uman care asigura apararea organismului impotriva actiunii radicalilor liberi) cu 30% in grupul suplimentat. In cele din urma, s-a inregistrat o crestere a nivelului total de activitate fizica cu 27.4% si o reducere a grasimii de pe trunchi cu 6.4%.

Toate aceste rezultate sugereaza ca Fiit Activ Formula poate fi un ajutor valoros in procesul de slabire, prin intermediul efectelor sale asupra metabolismului si a nivelului de activitate fizica. Totusi, este important sa se mentioneze ca suplimentarea cu Fiit Activ Formula trebuie sa fie completata de o dieta sanatoasa si de exercitii fizice regulare pentru a obtine rezultate optime.

Asadar, de ce mai asteptati? Incercati Fiit Activ Formula si Experimentati impulsul de energie si performanta!

Suport clienti Luni - Vineri / 09:00 - 15:00

0747683398 0747683398 office@naturistica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!